Autok. Hongisto Oy

Puh. 09 506 1852

Avoinna:
Ma-Pe klo 8-17

Sähköposti:
jukka.hongisto@autokorjaamohongisto.com

Edustamme alan parhaita autonvalmistajien käyttämiä ensiasennustuotteita. Niitä samoja joista autonvalmistajat rakentavat autot. Voit olla aina varma tuotteidemme laadusta ja kilpailukykyisestä hinnasta. Käyttämällä oikeita tuotteita ja varaosia varmistat, että autosi säilyttää turvallisuutensa ja takuunsa. Liikkeiden laajasta tarvike- ja kemikaalivalikoimista löydät oikeat aineet ja tuotteet kaikkiin käyttökohteisiisi.

Ymmärrämme autoasi

Sinun tarvitsee tietää autostasi vain rekisterinumero – sen perusteella me tiedämme, mitä juuri sinun autosi tarvitsee ja löydämme siihen oikeat varaosat ja tarvikkeet.

Tuotteet nopeasti saatavilla

Liikkeemme varasto on laadittu paikallisen autokannan mukaiseksi. Nopeat toimitukset keskusvarastolta takaavat harvinaisempien tuotteiden saatavuuden, usein jopa seuraavaksi päiväksi. Haasteellisetkin tapaukset pyrimme ratkaisemaan asiakkaillemme parhaalla mahdollisella tavalla.

Suoritamme kaikkiin 3-8-vuotiaisiin autoihin huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot autonvalmistajien huolto-ohjelmien mukaisesti, alkuperäislaatuisilla osilla.

Yrityksen tiedot:

Autokorjaamo J. Hongisto
Takkatie 20
000370 Helsinki

Konalan Autohuolto